1 Ekim 2013 Salı

Erken Boşalma Ürünleri Geciktirici Sprey Hakkında

erken boşalma

Erken boşalma - ortak yeterince sorun . Bu erkeklerin % 25-30 muzdarip. Çoğu zaman komplikasyonlar 25 yaşında yaşından genç kişilerde görülür , ama aynı zamanda daha olgun erkekler bu sıkıntı ile karşı karşıya .

Çoğu zaman, hatta çok romantik fikirli kadının heyecanlı zamanı var önce samimi ilişkiler sistematik sona zaman onun seçtiği hayal kırıklığına olabilir . Bu hızlı " bitirmek " Birçok kadın doğa uzun hazırlıklarını sağlamaz gerçeği kayıtsız ciddi bir trajedi olarak algılarlar . Başlangıçta , seks amacı - bu anlayışı , hangi sadece birkaç saniye sürtüşmeler gerekir . Ama sorun insanların cinsel ilişkileri uzun fiziksel döllenme sınırlarının ötesine gitmiş olmasıdır . Deşarjkadın ve erkek farklı zamanlarda ortaya çıkabilir unutmayın . Çoğu durumda , boşalma noktasına itmek için biraz geç , ama erkekler oldukça zor kadınlarda orgazm .

Eğer geciktirici sprey sorunu hakkında düşünüyorsanız , ilk şey dikkate almak gerekir denetimli serbestlik daha seks norm kavramı daha o . Gibi net kriterler , hayır, " sürtünme dönemi yumuşak veya çok dakika olmalıdır " . Güvenle ilişki öncesi ortaya çıktığında erken boşalma , sadece durum olabilir söylüyorlar.

Bugüne kadar , terminoloji henüz kurulmamıştır. Boşalma anında , penis veya hareket bile önce yürürlüğe girmesinden sonra olur konuşma dilindeerken boşalma anlamına gelir .
" Dapoxetine " erken boşalma tedavi
Bu , bu kadar değil, bakarsanız . En popüler geciktirici sprey psikolojik nedeni - bu heyecan . Çoğu durumda , deneyimli olgun erkekler var olsa , son zamanlarda cinsel olarak aktif olan gençler doğasında vardır . Cinsel uyarılma çok kuvvetli olduğu zaman , hızlı hızlı boşalma ve orgazm yol açan beyninkorteksilgili alanda heyecan artıyor . Çoğu durumda , bunun nedeni cinsel yaşam deneyime sahip , hızlıdır.

Erken boşalma belirtileri iki gruba ayrılır -zihinsel ve fizyolojik organlarının işleyişi ve yapısı , hem de genel sağlık sorunları ile özelliği ile ilişkili . Erken boşalma temel fizyolojik nedenlerinden biri başın artan bir hassasiyet olarak kabul edilebilir , diğer , daha az önemli nedeni kronik veziküller olduğunu.

Ayrıca erken boşalma nedenleri şunlardır:
- Heyecan ile sonuçlanan uzun süre cinsel perhiz veya sık cinsel ilişki , ;
- Ilişki sırasında yabancılar , ve buna göre , erken boşalma için psikolojik eğilim tarafından yakalanma korkusu ;
- Ortak ile mümkün memnuniyetsizliği korkusu nedeniyle rahatsızlık ;
- Artmış cinsel duyarlılığı nedeniyle ortaya çıkan bir düşük eşik Boşalma refleksi , kurulan .
Erken boşalma için " geciktirici sprey SAPLAMA 5000 " çare
Sprey SAPLAMA 5000 1x20gr ( 750 ovmak . / Adet ) * 750 ruble . satın almak

* Ayrıca bakınız - krem Penon , bir penis artırmak için anlamına gelir
Erken boşalma için tedavi

Yukarıda belirtildiği gibi , şu anda belirsiz , ne bir cinsel ilişkinormal süresi olmalıdır . Bir adam bile yakınlık için çok az zaman ile , orgazm olabilir , ve hatta uzun süreli cinsel ilişki sonrası , anorgazmi yaşayan kadınlarda orgazm elde etmek mümkün değildir .
Bu bağlamda , erken tanı zor boşalma olduğunu.

Şimdi erken boşalma ile başa çıkmak için , bu tür cinsel terapi , lokal tedavi , cerrahi ve ilaç tedavisi gibi temel teknikler vardır .
Seks terapisi - bir ölçüde teknikleri bir dizi , ,boşalma kontrolü ve bu nedenle 5-10 dakika kadar cinsel ilişki uzatmak için izin . Seks terapisi için en popüler yolu - bir " başlangıç ​​- stop" yöntemi ve penis sıkıştırma tekniği. Bu boşalma için ilk dürtü için fonksiyonlarının sona erdirilmesi dayanmaktadır. Kısa bir duraklama olduğunu ve şu arzuları irtibata devam edebilirsiniz .
Sıkıştırma tekniği penis güçlü sıkıştırılmış boşalma önce penisin baş , böylece boşalma süreci , ve penis olası sonraki uyarılması engel olmasıdır .

Cerrahi teknik - erken boşalma kurtulmak için en etkili olarak kabul . Onun sorunu yardımıyla sonsuza kadar çözüldü ile . Bunu yapmak için , penisin geçici bir denervasyon düzenlenen , bu cross-over ve sinir gövdeleri kurtarma yardımı ile yapılır . Bu yöntem ile, 8-10 arasındatemas geciktirici sprey süresi artırmak mümkündür . Işlemi 20-30 dakikacinsel hareket gerçekleştirmek için sağlar penis azaltılmış hassasiyet ile sonuçlanmıştır.
Tabii ki, ameliyattan sonra heyecan kaybolur , ancak reinnervation süreci devam etmek , vücudun hassasiyetini uzun süreli temas için ruh restore edilerek üretilir . Sadece o çıplak görünürpenis başının etrafında neredeyse algılanamaz kesi değil, sonra bu işlemi travmatik değil, rehabilitasyon görünür bir gerektirmez .

Farmakoterapi türevleri geciktirici sprey benzodisezepina , nöroleptikler , alfa - bloker bu gecikme boşalma gibi ilaçlar kullanılarak yapılır . Birden çok yan etkileri vardır , çünkü bu ilaçlar , çok nadiren kullanılır .

Topikal tedavisinir uçlarının penis başı ve cildinvücut bulunan etkisiz hale getirmek için anestezik kullanılmasıdır. Bu formülasyonlar, jeller ya da merhemlerhalinde tatbik edilirler . Anestezi ile prezervatif kullanmak için bir yol vardır .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder