2 Ekim 2013 Çarşamba

Erken Boşalmıyorum Ne Yapmalıyım ?

Erken boşalma - keyfi erkek boşalma dizginlemek için yetersizlik. Bu hastalığın tanısı hastanın öznel deneyimleri temelinde, ve cinsel ilişki sırasında boşalma kontrol etme yeteneğine değil. Bu en sık görülen erkek cinsel sorunlardan biri olduğunu, erkeklerin yaklaşık% 10 erken boşalma muzdarip. Her durumda bozukluğu üstesinden nasıl üroloji ve Erken Boşalmıyorum androloji veya cinsel terapist doktor tarafından karar verilmelidir.

Erken boşalma nedenleri

Doğru tespit kök nedenleri Erken Boşalma Tedavisi de başarı şansını büyük ölçüde bağlıdır. , Hastalığın kendisi hem de mevcut ve başka bir bozukluğun arka plan üzerinde geliştirmek ya da bir belirtisi olabilir edilir birincil ve ikincil Erken Boşalmıyorum  ayırt. İlk durumda hastalığın sorumlu, nörosensöriyel faktörler ise ikinci - bir doğum yaralanma ve bu prostatit, üriner sistem iltihabı, bel ağrısı, multipl skleroz, zührevi hastalıklar, vb gibi hastalıkların

Erken boşalma tedavisi

Erken boşalma tedavisi hastalığın ortadan kaldırılması amaçlanıyor, ihlal ve ilgili anormalliklerin neden oldu. Bu erkeklerin genitoüriner sistem (üretrit, prostatit, kollikulit, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar) iltihabi hastalıkları olabilir. Uygun tanı ve kan örnekleme terapötik aralığı atandıktan sonra. Erken boşalma ayrı bir hastalıktır durumlarda, ilaçlar genellikle Erken Boşalmıyorum kontrolü için yardımcı ilaçlar reçete. Erken boşalma nedeni penis kısa frenulumu ise, o zaman işlem plastik dizgin gerçekleştirilir.

Çoğu durumda, erken boşalma, başarılı bir şekilde tedavi edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder